AANKOOP NIEUW COMPUTERSYSTEEM

Diverse studies hebben aangetoond dat de ideale gebruiksduur van hardware - in bijzonder pc's - 3 jaar bedraagt. Een systeem langer draaiende houden kan, maar betekent ook een meerkost. Vandaar dat de aanschaf van een nieuw systeem echt wel te verdedigen is. Met mijn jarenlange ervaring in het samenstellen van systemen zal U een toestel op maat van uw behoeften krijgen. Geen onnodige snufjes. Puur de essentie. En kwaliteit !


HERSTELLINGEN

Vooral de keuze van onze componenten houden we de herstellingen binnen perken. Het loont wel degelijk onze ervaring te laten primeren op de prijs. We kunnen een systeem makkelijk 50 euro goedkoper aanbieden maar dan bent U dat als klant dubbel en dik terug kwijt op de lange termijn. In reparaties. In "downtime". Softsuit staat voor degelijke hardware, en dat vertaalt zich ook naar minder reparaties.


UPGRADES

Als ik een systeem samenstel, dan is dit steeds met uitbreidbaarheid in gedachten. Wat U nu niet nodig heeft, kan volgend jaar onontbeerlijk zijn. Het begint bij de keuze van de componenten. 10 cent besparen met een moederbord met maar 2 harddisk aansluitingen lijkt onbelangrijk. Doch op het moment dat U meer diskspace nodig hebt kan dit het verschil maken. Een upgrade te kunnen uitvoeren of een totaal nieuw systeem te moeten aankopen. En dat willen we nu net voorkomen. Wij bouwen een systeem dat met U mee kan groeien. Zodoende kan Uw investering lange tijd meegaan.